Dotace

Starší příspěvky

Jazyková učebna

Obec Stará Ves n. O.

Výtvarná soutěž – ,,Děti, pozor červená!”

Naše škola opět zazářila ve výtvarné soutěži ,,Děti, pozor červená!”

Minulý rok se naše škola přihlásila do výtvarné soutěže na téma bezpečnosti s názvem “Děti, pozor červená!” a i letos se nám podařilo dosáhnout skvělého úspěchu. Soutěž se zaměřuje na zvýšení povědomí o dopravní bezpečnost.

V letošním ročníku nás reprezentovala řada talentovaných žáků, kteří se s nadšením a tvořivostí pustili do svých výtvarných děl. Ačkoli všichni soutěžící zaslouží velkou pochvalu za své úsilí, jedno jméno mezi nimi vyčnívalo – Markéta Marejková.

Markéta, která už v loňském roce sklidila úspěch, se opět ukázala jako neuvěřitelně talentovaná a kreativní umělkyně. Její výkres nejenže zaujal porotu svým uměleckým provedením, ale také hlubokou myšlenkou a jasným poselstvím o důležitosti dodržování bezpečnostních pravidel. Díky svému úsilí a talentu obdržela hlavní cenu, což je obrovský úspěch jak pro ni, tak pro celou naši školu.

Výhra Markéty Marejkové je pro nás všechny velkým povzbuzením. Ukazuje, že i malá škola může mít velké talenty a že když se spojí kreativita a důležité téma, mohou vzniknout opravdu výjimečná díla. Věříme, že tento úspěch bude motivací pro další žáky, aby se nebáli zapojit do podobných soutěží a ukázali svůj talent světu.

Rádi bychom tímto Markétě Marejkové srdečně pogratulovali a poděkovali za skvělou reprezentaci naší školy. Její úspěch je důkazem, že tvrdá práce a vášeň pro věc mohou vést k velkým výsledkům. Těšíme se na další ročník soutěže “Děti, pozor červená!” a na nové úspěchy našich žáků. Foto

Anna Srba